За организирането на нов протест тази вечер в Пловдив научи Plovdiv24.bg.Протестът

...
За организирането на нов протест тази вечер в Пловдив научи Plovdiv24.bg.Протестът
Коментари Харесай

Протест "Национален поход за Съединение" в Пловдив

За организирането на нов протес т довечера в Пловдив научи  Plovdiv24.bg.

Протестът носи гръмкото наименование " Национален поход за Съединение " и се чака да започва на площад Централен тъкмо в 18.30 часа.

Публикуваме без редакторска интервенция апела на уредниците:

" Скъпи сънародници,

На 6.09.20 година от 18:30 ч. пред Военния клуб намиращ се на пл. Централен ще се организира " Национален Поход за Съединение “.

Събитието е национална гражданска самодейност проведена от пловдивчани за отбелязването на 135 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

От площада пред Военния клуб ще тръгне 50 метров български трикольор, който ще символизира Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

За да изпълним нашата фантазия имаме потребност от Вашата поддръжка. Нуждаем се от доброволци, които да ни оказват помощ българският байрак да премине по своя път.

Всеки искащ да бъде част от церемонията по носене на българското знаме, дано да се свърже с мен. ", написа Любомир Чакъров.

Медията ни обаче научи, че не се е минало без скандал към протес т а и този път. 

Кметът на града Здравки Димитров разяснява пред камерата ни проблема. Изглежда, в началото градоначалникът на Пловдив е отказал да позволи провеждането на протес т само че шествие, а казусът е бил отправен до по-висока инстанция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР